“Sven heeft zoveel kennis en wijsheid. Hij luistert met aandacht en ziet wat er schuilgaat achter de oppervlakte. Ik voelde me na elk gesprek lichter. Dankzij Sven heb ik kunnen ontdekken waar mijn kracht ligt en heb ik weer het gevoel dat ik er mag zijn, precies zoals ik ben.”

JessicaDen Haag

“Toen ik voor de eerste keer kwam praten bij Sven, wist ik amper wie ik zelf was. Ik had behoefte aan iemand die mij echt zag. Iemand met wie ik eindelijk mijn dieperliggende gedachten en gevoelens kon delen. Doordat Sven geduldig is en je meteen op je gemak stelt, ging dat bij hem heel gemakkelijk.”

MarcDelft

“Mijn traject bij Sven heeft mij vele inzichten opgeleverd. Al in ons eerste gesprek kwam hij heel snel tot de kern en wist hij verbanden te leggen die niemand eerder gelegd had, ik zelf ook niet. In een veilige setting is mij veel duidelijk geworden over mijn verleden en hoe ik nu in het leven sta.”

WillemDen Haag

“Elke sessie is weer een verrassing én een verademing. Sven weet je in contact te brengen met je innerlijke kracht… zelfs als je denkt dat je die niet hebt.”

AnneloesWassenaar

“De best denkbare investering in mezelf, waar ik de rest van mijn leven op voort kan bouwen! Met oprechte betrokkenheid en geduld heeft Sven me door de juiste vragen te stellen me veel meer inzicht in mijzelf gegeven. Ik merk dat er in mijn dagelijks leven minder twijfel is en meer rust om mezelf te zijn.”

GerardVoorburg