— Geef je binnenwereld een stem —

Welkom bij ZSELF

“Hoe je kijkt bepaalt wat je ziet,
maar wat je ziet is maar hoe je het bekijkt.”

— Kijken in de spiegel van het onbewuste —

Analytische coaching & therapie

Je kunt bij Zself terecht als je jezelf in één of meerdere van de onderstaande vragen herkent. Misschien nog wel belangrijker: bij Zself ben je welkom, met én zonder problemen.

Loop je vast in je werk?
Voel je je uit balans?
Kom je er alleen niet uit?
Last van depressieve gevoelens?
Last van angst en stemmingswisselingen?
Last van schaamte en schuld?

``Het helpt écht!``

Ontdek wat anderen te zeggen hebben.
0
+
Jaar ervaring
0
+
Tevreden cliënten
0
Certificaten
0
+
Publicaties

— Op zoek naar je innerlijke kracht —

Programma

Waarom ZSELF

Coaching

Therapie

Waarom ZSELF

Wat je aan de buitenwereld laat zien is niet altijd hetzelfde als wat er in je binnenwereld leeft.

Als er vanbinnen iets niet lekker zit, bijvoorbeeld omdat je ergens bang voor bent, verdriet ervaart, of omdat je je ergens onzeker over voelt of voor schaamt, kun je dat ervaren als een bal die je met veel kracht onder water moet houden. Maar die bal wil naar boven – hij wil gezien en gehoord worden. In een veilige setting onderzoeken we wat er binnen in je leeft door goed te luisteren naar jouw innerlijke stem.

Door je bewust te worden van wat die binnenwereld je duidelijk wil maken, kun je de klachten van binnenuit gaan begrijpen. Dit proces van zelfinzicht brengt je dichter bij je kern en eigen kracht, zodat je kunt worden wie je bent en kunt doen wat je wilt.

Bekijk de tarievenNeem contact op

Coaching

Een coaching traject is gericht op je persoonlijke ontwikkeling in werk en leven.

Een coaching traject is gericht op je persoonlijke ontwikkeling in werk en leven. Een traject bestaat doorgaans uit acht tot tien coaching gesprekken van anderhalf uur.

In die gesprekken ga je actief met je eigen vraagstuk aan de slag aan de hand van diverse werkvormen. Bewustwording en acceptatie helpen je om zelf weer vanuit je eigen kracht in leven en werk te gaan staan.

Bekijk de tarievenNeem contact op

Therapie

Dankzij therapie vanuit innerlijke groei komen tot wie je ten diepste bent en wilt zijn.

Analytische therapie is een psychodynamische therapievorm waarin de analyse van onbewuste processen centraal staat.

Bij analytische therapie werken we met wat er zich op dit moment in je leven aandient en word je je bewust wat er onbewust in je leeft en geleefd wil worden. Zo ga je naar de wortel van je klacht om het dáár duurzaam op te lossen en kun je vanuit innerlijke groei komen tot wie je ten diepste bent en wilt zijn.

Bekijk de tarievenNeem contact op

— Je bent niet de enige —

Anderen over (zich)ZSELF

Sven van Schaik

Analytisch therapeut & lifestyle coach

Ik ben Sven van Schaik. Als kind was ik altijd al op zoek naar ‘het waarom’ – wat ik zag, voelde vaak anders. Dat maakte dat ik al vroeg de dingen om me heen onderzocht en analyseerde.

Nog steeds ben ik gefascineerd door het onderzoeken van die andere onzichtbare maar wezenlijke kant in de ander; ik wil het begrijpen van binnenuit. Na mijn studie Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Utrecht en de Master of Criminal Investigation aan de Politieacademie, werkte ik acht jaar als recherchekundige bij de politie. Daar hield ik me bezig met de schaduwkanten van de maatschappij. Nu heb ik mijn passie verschoven naar het individu.

Ik heb mijn opleiding tot analytisch therapeut gevolgd aan het Jungiaans Instituut in Nijmegen. Eerder volgde ik een opleiding professioneel coachen aan de Coaching Academy International.

Bekijk m’n profielNeem contact op

— Wat past bij jou —

Prijzen

We starten een traject altijd met een intakegesprek. In dit gesprek bepalen we samen welke vorm het beste bij jou en je situatie past. Het intakegesprek geeft je een goede indruk wat je kunt verwachten en kost je niets.

— Meer informatie? —

Neem contact op

Versturen

Ben je benieuwd of analytische coaching of therapie iets voor jou is? Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten, of voor het plannen van een kennismaking.

Flexibele planning
Den Haag e.o.
+316 414 383 53
sven@zself.nl